Behandlinger

Klipp- En god klipp har en viktig fungsjon både til hverdag og fest. Her følger veiledning til en godt klipp for deg, tilpasset trendene til en hver tid.

Farge- Mulighetene er endeløse. Her kommer det bare ann på personlige preferanser.
Vi skreddersyr din designfarge utifra dagens trender såvel som det klassiske uttrykket.

Foliestriper- Hvem sier vel nei takk til et hår med vakkert spill. Her er variasjonene mange og trendene varierer hele tiden. Vi sørger for at håret ditt får den riktige behandlingen for et pent og sunt resultat.

Strukturpermanent- har forandret seg mye i motebildet men finnes fortsatt i aller høyeste grad. Modernisert og mykere, designet for løft. Fokus på riktig behandling og fungsjon for ditt hår.

Styling- Len deg tilbake og la oss style deg klar til anledningen du måtte ønske. Vi hjelper deg med alt fra hårvasken med volumføhn, de myke julebords-krøllene til galla og brud. Hva med å sveipe innom instagram og sjekke hva "it-jentene" gjør?

Kur- For et sunt og pent resultat er det avgjørende at du får riktig behandling. Vi tilbyr dyptvirkende fuktighetsgivende kur for tørre krøller eller gjenoppbyggende behandling for slitt hår. Hva med en "time out" og en deilig hodebunnsmassasje?

Brud- Dagen er din! Om du er en punk-rock, bohem eller klassisk brud. Vi kartlegger din stil og hjelper deg å planlegge finessene for dagen.

Makeup- Sertifisert makeup artist kan veilede deg for enkle tips og råd i hverdagen eller gjøre deg klar til fest, galla og bryllup. Her er det mye inspirasjon å hente på sosiale medier.

Bryn- Vi tilbyr lett forming av bryn om du kun trenger litt napping eller voksing av bryn dersom du har behov for å fjerne mer hår, for å få frem fasongen på brynene. Farge av bryn tilpasset deg.

Vipper- Farge av vipper tilpasset dine ønsker eller etter anbefaling av oss.

Alle hår er unike og kan ha vært igjennom forskjellige forutsetninger fra et frisørbesøk til det andre. For å gi håret ditt den beste behandlingen er det veldig viktig at vi har nok tid satt av til din time. Dersom behandlingen er stor, du har tykt eller langt hår ta kontakt med salongen pr tlf så vi har satt av nok tid til ditt besøk.

Ring oss og vi veileder deg gjerne gjennom vår nettbooking eller timebestilling pr tlf.

 
 
 
 
 

Åpningstider

Mandag - Fredag kl 09-16
Vi har flexitid og kveldstimer, spør oss om avtale.